Herstel Google® account, herstellen van je Gmail® wachtwoord

account herstel

Tip #1: Google® is aardig goed in het helpen van zijn gebruikers met dataherstel. Gmail® wachtwoordherstel is een makkie als je genoeg beveiligingsgegevens hebt opgegeven tijdens het registreren van je account. Ga eerst naar Google’s Account Herstel pagina. Selecteer “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” en vul je Gmail® adres in, klik op Volgende. Als je een telefoonnummer aan je Gmail® account hebt gekoppeld kun je een verificatiecode laten verzenden via SMS of je kunt beveiligingsvragen beantwoorden onder de optie “Identiteit verifiëren”.

Tip #2: Als je je mailadres bent vergeten en geen herstelgegevens hebt opgegeven, zoals een telefoonnummer of beveiligingsvragen, is het misschien toch nog mogelijk om je gebruikersnaam te vinden, als je je email account pas nog gebruikt hebt in je web browser. Zoek door de geschiedenis van je web browser naar Inbox of Gmail® om te kijken of je mailadres hiertussen staat.

Tip #3: Als je geen herstelemail, telefoonnummer of andere optie hebt, is er toch een kans dat je je Gmail® wachtwoord kunt herstellen door je identiteit handmatig te verifiëren. Eerst ga je naar de Google Account Herstel pagina. Vul hier je mailadres in en klik op “Volgende”. Klik op “Wachtwoord vergeten” en kies de optie “Identiteit verifiëren”. Dat is de kleine link onder alle mogelijke opties. Beantwoord de vragen zo goed mogelijk en als het je lukt om gegevens in te vullen die accuraat genoeg zijn, kun je je Google account herstellen.

Google account herstel

Tip #4: Voor werk Google accounts is het wat makkelijker, omdat je de administrator van je domein kunt vragen je wachtwoord te herstellen en je account terug te krijgen.

Tip #5: De beste Google® account herstelmethode is natuurlijk nooit je gegevens kwijt te raken. Dus hoe zorg je voor een 100% Gmail® herstel? We raden je aan een gegevensbescherming en herstel app te gebruiken die je file operations bij kan houden en zonder moeite verloren gegevens kan herstellen. Disk Drill is een hele goede herstelapp die je accounts en externe en interne gegevensopslag gratis beschermt. Laat ons dit benadrukken: beschermen en herstellen van gegevens is gratis met Disk Drill voor Mac!

Disk Drill draagt zorg voor de gezondheid van je disk, houdt het goed in de gaten en waarschuwt je als er een mogelijke diskfout opgetreden is. Je kunt er dubbele bestanden mee vinden, schijfruimte mee vrij maken en betrouwbare backups mee maken. Behalve Gmail® herstel kun je ook herstel uitvoeren voor laptops en desktops, iPhone/iPad/iPod®, Digitale camera’s, interne & externe harde schijven, USB flash drives en Android® apparaten.

Disk Drill
Gratis gegevensherstel
Uw Partners voor Herstel van Verwijderde Bestanden

 

Google®, Gmail®, G Suite®, Google Apps®, Android® en het Google Logo zijn gerigistreerde handelsmerken van Google Inc. iPhone®, iPad® en iPod® zijn gerigistreerde handelsmerken van Apple Inc. Disk Drill® is en geregistreerd handelsmerk van 508 Software, LLC.

Arthur Cole

Arthur Cole is een freelance content creator. Hij heeft ook meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van programma's voor macOS, Windows, iOS en Android. Arthur Cole is een schrijver met een diepe expertise in prog...

Read full bio
Avatar
Approved by
Brett Johnson

Approved by description