Reviews

Disk Drill wordt nog beter. Blijf op de hoogte van de nieuwste functies en aanbiedingen.

avatar
jun 11, 2020
votevotevotevotevote

De lijst met weinig gebruikte grote documenten van MacOS toonde een mij onbekende SQLite-database. Die was verborgen in een gigantische geheime map van DiskDrill, wat ik vorig jaar gebruikte om een SD-kaartje te herstellen. En nu heb ik 18 GB opslagruimte teruggewonnen.

avatar
Barry
votevotevotevotevote

Hallo, ik ben mijn proefschrift aan het schrijven en mijn bestanden zijn verwijderd. Ik heb je software geprobeerd en het werkte. Ik kan niet zeggen hoeveel je me hebt geholpen en ik ben gewoon zo dankbaar. Afgezien van het feit dat ik iedereen moet vertellen dat ze deze software moeten gebruiken, zijn er ook reviewsites die je zou kunnen linken omdat je me zo hebt geholpen, ik heb het gevoel dat ik je opnieuw moet promoten.

avatar
Anoniem
votevotevotevotevote

Wilde alleen maar een uitstekende recensie achterlaten!!!!!! Ik heb per ongeluk alle bestanden van mijn man’s medische school van zijn externe harde schijf verwijderd en gelukkig kon Disk Drill ze allemaal terughalen! ZOOOOOOO TEVREDEN!

avatar
Marom Haion
votevotevotevotevote

Ik geloofde echt niet dat het kon werken, maar het WERKTE!!! Ik heb mijn per ongeluk verwijderde document terug gekregen, samen met alle inhoud van de prullenbak! Heel erg bedankt, je hebt net mijn leven gered!!

avatar
MK CHEONG
votevotevotevotevote

Zeer indrukwekkende technologie.
Het was zeer nuttig nadat het Windows-programma de bestanden van mijn vader in de USB-stick had verwijderd. Heel erg bedankt.

avatar
djsumpter
votevotevotevotevote

Bedankt voor het geweldige product “Disk Drill”. Ik heb het op Windows XP en gebruik het om data te herstellen van een per ongeluk geformatteerde externe NTFS schijf.

«Disk Drill is een geweldig gratis bestandherstelprogramma, zowel vanwege de vele eigenschappen en de makkelijk te gebruiken interface.» door Tim Fisher

Ben je op zoek naar software om verwijderde bestanden of data terug te halen? Disk Drill voor Windows analyseert je PC om alle verwijderde of verloren bestanden te redden. Dit diverse programma kan tot 200 soorten bestanden herstellen.Daniel Cáceres

Disk Drill heeft veel te bieden: de functie voor het terughalen van bestanden is goed ontworpen en gepresenteerd en er zitten een aantal echt waardevolle extra’s bij.Mike Williams

Review toevoegen

    Beoordeling*
    votevotevotevotevote

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google