Reviews

Disk Drill wordt nog beter. Blijf op de hoogte van de nieuwste functies en aanbiedingen.

avatar
jun 11, 2020
votevotevotevotevote

De lijst met weinig gebruikte grote documenten van MacOS toonde een mij onbekende SQLite-database. Die was verborgen in een gigantische geheime map van DiskDrill, wat ik vorig jaar gebruikte om een SD-kaartje te herstellen. En nu heb ik 18 GB opslagruimte teruggewonnen.

avatar
Barry
votevotevotevotevote

Hallo, ik ben mijn proefschrift aan het schrijven en mijn bestanden zijn verwijderd. Ik heb je software geprobeerd en het werkte. Ik kan niet zeggen hoeveel je me hebt geholpen en ik ben gewoon zo dankbaar. Afgezien van het feit dat ik iedereen moet vertellen dat ze deze software moeten gebruiken, zijn er ook reviewsites die je zou kunnen linken omdat je me zo hebt geholpen, ik heb het gevoel dat ik je opnieuw moet promoten.

avatar
Albert Reingewirtz
votevotevotevotevote

Bravo! Ik heb net de scan op hoog niveau gedaan. Ongelooflijk! Jij bent de enige die kan herstellen van een CF 16GB. Elk programma dat ik tot nu toe heb geprobeerd, heeft jammerlijk gefaald. Mijn hoed voor u.

avatar
Tim Fulton
votevotevotevotevote

Mooie toepassing! Veel, veel sneller dan de “PC Inspector Smart Recovery” toepassing die gebruik maakt van VMWare.

avatar
mac.appstorm.net
votevotevotevotevote

Je gooit een map weg zonder de inhoud ervan te controleren, of je besluit voortijdig dat je een bepaald bestand niet meer nodig hebt. Daarom moet u overwegen om een toepassing als Disk Drill te gebruiken; om u te beschermen tegen uzelf en de grillen van de technologie. Simon Slanger

avatar
Anoniem
votevotevotevotevote

Wilde alleen maar een uitstekende recensie achterlaten!!!!!! Ik heb per ongeluk alle bestanden van mijn man’s medische school van zijn externe harde schijf verwijderd en gelukkig kon Disk Drill ze allemaal terughalen! ZOOOOOOO TEVREDEN!

avatar
Marom Haion
votevotevotevotevote

Ik geloofde echt niet dat het kon werken, maar het WERKTE!!! Ik heb mijn per ongeluk verwijderde document terug gekregen, samen met alle inhoud van de prullenbak! Heel erg bedankt, je hebt net mijn leven gered!!

avatar
MK CHEONG
votevotevotevotevote

Zeer indrukwekkende technologie.
Het was zeer nuttig nadat het Windows-programma de bestanden van mijn vader in de USB-stick had verwijderd. Heel erg bedankt.

avatar
Samanta J
votevotevotevotevote

Mijn indruk over deze app is alleen maar positief. De interface is intuïtief, het terughalen van verwijderde data is erg goed, aangezien mijn video’s snel hersteld waren.

avatar
WebFox
votevotevotevotevote

Gebruik het nu al een tijdje en het is me twee keer gelukt om snel defecte bestanden en/of programma’s te herstellen en het ging snel en makkelijk. Veel beter dan andere dingen die ik geprobeerd heb. Ik gebruik de Pro Versie. De App is handig voor iedereen.

avatar
Cyberbrent
votevotevotevotevote

Werkt goed! Met een paar klikken had ik mijn 400+ verloren foto’s weer terug.

avatar
djsumpter
votevotevotevotevote

Bedankt voor het geweldige product “Disk Drill”. Ik heb het op Windows XP en gebruik het om data te herstellen van een per ongeluk geformatteerde externe NTFS schijf.

avatar
Madelyn Kotara
votevotevotevotevote

Bedankt! Mijn telefoon heeft alles verwijderd, maar ik had een .rar archief van de inhoud op mijn computer die ik de avond tevoren had verwijderd. Dankzij Disk Drill is alle data 100% intact. BEDANKT!

avatar
Macupdate.com gebruiker TCalhau
votevotevotevotevote

Dit programma heeft mijn leven gered! Ik heb het allerbelangrijkste bestand weer terug dat ik per ongeluk verwijderd had! Gewoon geweldig!

Disk Drill 2 is de enige manier om om te gaan met slechte volumes op de Mac en de Pro versie betaalt zichzelf terug. Naast het feit dat de UI niet echt past binnen OS El Capitan kun je ook beter wachten tot de aankomende 3.0 versie zodat je investering zo lang mogelijk duurt. J.R. Bookwalter | @JRBTempe

De ontwikkeling vertraagde Disk Drill niet, er werden verwijderde bestanden teruggehaald van jaren geleden. De deep scans duurden minder dan 9 minuten voor het scannen van een 16GB schijf. Erik Eckel

Het terughalen van verwijderde bestanden is niets iets dat we elke dag willen doen, maar het is belangrijk om een programma als Disk Drill te hebben voor als je het nodig hebt. Bakari Chavanu

«Disk Drill is een geweldig gratis bestandherstelprogramma, zowel vanwege de vele eigenschappen en de makkelijk te gebruiken interface.» door Tim Fisher

Ben je op zoek naar software om verwijderde bestanden of data terug te halen? Disk Drill voor Windows analyseert je PC om alle verwijderde of verloren bestanden te redden. Dit diverse programma kan tot 200 soorten bestanden herstellen.Daniel Cáceres

Disk Drill heeft veel te bieden: de functie voor het terughalen van bestanden is goed ontworpen en gepresenteerd en er zitten een aantal echt waardevolle extra’s bij.Mike Williams

Review toevoegen

    Beoordeling*
    votevotevotevotevote

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google