Reviews

Disk Drill wordt nog beter. Blijf op de hoogte van de nieuwste functies en aanbiedingen.

Rated 4.7 out of 5
votevotevotevotevote
Reviews 891
avatar
jun 11, 2020
votevotevotevotevote

De lijst met weinig gebruikte grote documenten van MacOS toonde een mij onbekende SQLite-database. Die was verborgen in een gigantische geheime map van DiskDrill, wat ik vorig jaar gebruikte om een SD-kaartje te herstellen. En nu heb ik 18 GB opslagruimte teruggewonnen.

avatar
Barry
votevotevotevotevote

Hallo, ik ben mijn proefschrift aan het schrijven en mijn bestanden zijn verwijderd. Ik heb je software geprobeerd en het werkte. Ik kan niet zeggen hoeveel je me hebt geholpen en ik ben gewoon zo dankbaar. Afgezien van het feit dat ik iedereen moet vertellen dat ze deze software moeten gebruiken, zijn er ook reviewsites die je zou kunnen linken omdat je me zo hebt geholpen, ik heb het gevoel dat ik je opnieuw moet promoten.

avatar
Albert Reingewirtz
votevotevotevotevote

Bravo! Ik heb net de scan op hoog niveau gedaan. Ongelooflijk! Jij bent de enige die kan herstellen van een CF 16GB. Elk programma dat ik tot nu toe heb geprobeerd, heeft jammerlijk gefaald. Mijn hoed voor u.

avatar
Tim Fulton
votevotevotevotevote

Mooie toepassing! Veel, veel sneller dan de “PC Inspector Smart Recovery” toepassing die gebruik maakt van VMWare.

avatar
mac.appstorm.net
votevotevotevotevote

Je gooit een map weg zonder de inhoud ervan te controleren, of je besluit voortijdig dat je een bepaald bestand niet meer nodig hebt. Daarom moet u overwegen om een toepassing als Disk Drill te gebruiken; om u te beschermen tegen uzelf en de grillen van de technologie. Simon Slanger

avatar
Anoniem
votevotevotevotevote

Wilde alleen maar een uitstekende recensie achterlaten!!!!!! Ik heb per ongeluk alle bestanden van mijn man’s medische school van zijn externe harde schijf verwijderd en gelukkig kon Disk Drill ze allemaal terughalen! ZOOOOOOO TEVREDEN!

avatar
Marom Haion
votevotevotevotevote

Ik geloofde echt niet dat het kon werken, maar het WERKTE!!! Ik heb mijn per ongeluk verwijderde document terug gekregen, samen met alle inhoud van de prullenbak! Heel erg bedankt, je hebt net mijn leven gered!!

avatar
MK CHEONG
votevotevotevotevote

Zeer indrukwekkende technologie.
Het was zeer nuttig nadat het Windows-programma de bestanden van mijn vader in de USB-stick had verwijderd. Heel erg bedankt.

avatar
Samanta J
votevotevotevotevote

Mijn indruk over deze app is alleen maar positief. De interface is intuïtief, het terughalen van verwijderde data is erg goed, aangezien mijn video’s snel hersteld waren.

avatar
WebFox
votevotevotevotevote

Gebruik het nu al een tijdje en het is me twee keer gelukt om snel defecte bestanden en/of programma’s te herstellen en het ging snel en makkelijk. Veel beter dan andere dingen die ik geprobeerd heb. Ik gebruik de Pro Versie. De App is handig voor iedereen.

Review toevoegen

  Kies je product
  Mac
  Windows
  Or continue with your Facebook or X account:
  Beoordeling*
  votevotevotevotevote

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google