Reviews

Disk Drill wordt nog beter. Blijf op de hoogte van de nieuwste functies en aanbiedingen.

avatar
jun 11, 2020
votevotevotevotevote

De lijst met weinig gebruikte grote documenten van MacOS toonde een mij onbekende SQLite-database. Die was verborgen in een gigantische geheime map van DiskDrill, wat ik vorig jaar gebruikte om een SD-kaartje te herstellen. En nu heb ik 18 GB opslagruimte teruggewonnen.

avatar
Albert Reingewirtz
votevotevotevotevote

Bravo! Ik heb net de scan op hoog niveau gedaan. Ongelooflijk! Jij bent de enige die kan herstellen van een CF 16GB. Elk programma dat ik tot nu toe heb geprobeerd, heeft jammerlijk gefaald. Mijn hoed voor u.

avatar
Tim Fulton
votevotevotevotevote

Mooie toepassing! Veel, veel sneller dan de “PC Inspector Smart Recovery” toepassing die gebruik maakt van VMWare.

avatar
mac.appstorm.net
votevotevotevotevote

Je gooit een map weg zonder de inhoud ervan te controleren, of je besluit voortijdig dat je een bepaald bestand niet meer nodig hebt. Daarom moet u overwegen om een toepassing als Disk Drill te gebruiken; om u te beschermen tegen uzelf en de grillen van de technologie. Simon Slanger

avatar
Samanta J
votevotevotevotevote

Mijn indruk over deze app is alleen maar positief. De interface is intuïtief, het terughalen van verwijderde data is erg goed, aangezien mijn video’s snel hersteld waren.

avatar
WebFox
votevotevotevotevote

Gebruik het nu al een tijdje en het is me twee keer gelukt om snel defecte bestanden en/of programma’s te herstellen en het ging snel en makkelijk. Veel beter dan andere dingen die ik geprobeerd heb. Ik gebruik de Pro Versie. De App is handig voor iedereen.

avatar
Cyberbrent
votevotevotevotevote

Werkt goed! Met een paar klikken had ik mijn 400+ verloren foto’s weer terug.

avatar
Madelyn Kotara
votevotevotevotevote

Bedankt! Mijn telefoon heeft alles verwijderd, maar ik had een .rar archief van de inhoud op mijn computer die ik de avond tevoren had verwijderd. Dankzij Disk Drill is alle data 100% intact. BEDANKT!

avatar
Macupdate.com gebruiker TCalhau
votevotevotevotevote

Dit programma heeft mijn leven gered! Ik heb het allerbelangrijkste bestand weer terug dat ik per ongeluk verwijderd had! Gewoon geweldig!

Disk Drill 2 is de enige manier om om te gaan met slechte volumes op de Mac en de Pro versie betaalt zichzelf terug. Naast het feit dat de UI niet echt past binnen OS El Capitan kun je ook beter wachten tot de aankomende 3.0 versie zodat je investering zo lang mogelijk duurt. J.R. Bookwalter | @JRBTempe

De ontwikkeling vertraagde Disk Drill niet, er werden verwijderde bestanden teruggehaald van jaren geleden. De deep scans duurden minder dan 9 minuten voor het scannen van een 16GB schijf. Erik Eckel

Het terughalen van verwijderde bestanden is niets iets dat we elke dag willen doen, maar het is belangrijk om een programma als Disk Drill te hebben voor als je het nodig hebt. Bakari Chavanu

Review toevoegen

    Beoordeling*
    votevotevotevotevote

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google